Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play'n GO dominuje — Gates of Olympus to moj standard, chociaz ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet app polska jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.