Tā nu sanāca, ka pēc smagas dienas, kad biju iznēsājis simtiem paciņu pa visu pilsētu, vakarā vienkārši sēdēju mājās un ritināju telefonu. Kājas sāp, mugura nogurusi, prātā tikai viena doma – kaut kā atslēgties. Mana ikdiena ir samērā vienkārša: mācos, strādāju par kurjeru, brīvajā laikā satieku draugus. Bet tajā vakarā nekādi nevarēju aizmigt, tāpēc nolēmu paiņemt pa sociālajiem tīkliem. Un tur uzgāju reklāmu – Vavada kazino. Sākumā pat negribēju klikšķināt, bet atcerējos, ka mans draugs Jānis pirms pāris nedēļām pieminēja, ka viņš tur uzspēlējot un pat uzvarot nelielas summas. ""Kāpēc gan nepamēģināt?"" nodomāju. Bez jebkādām lielām cerībām, tīri intereses pēc.
Nezinu, vai tas ir liktenis, vai vienkārši mans nogurums radīja īpašu noskaņojumu, bet es atvēru Vavada mājaslapu. Reģistrācija bija ātra – tikai jāievada e-pasts un parole. Uzreiz ieraudzīju sagaidīšanas bonusu: 100% depozītam līdz pat 500 eiro. Bet es nebiju plānojis lielas summas, tāpēc pārskaitīju tikai 10 eiro no sava bankas konta. ""Ja nozaudēšu, nebūs žēl,"" domāju. Sāku skatīties spēles. Ir tik daudz slotu, ka acis raibst – kaut kādi augļi, piedzīvojumi, eģiptiešu tēmas. Izvēlējos vienu ar diezgan jauku grafiku, kurā bija dārgakmeņi un džekpota iespēja. Likme maza – tikai 20 centi. Pagriezu ripas, un nekas. Atkal nekas. Pēc desmit griezieniem jau biju zaudējis pāris eiro, bet mani tas īpaši neuztrauca. Tas vairāk bija veids, kā pavadīt laiku, nevis alkas pēc bagātības.
Tomēr, kad palika apnicis, nolēmu izmēģināt citu spēli – tādu ar lapām un meža radībām. Un te notika kaut kas negaidīts. Uz trešā grieziena uz ekrāna parādījās trīs savvaļas simboli, un mana likme palielinājās četrkārtīgi. Sākumā nesapratu – tikai 5 eiro laimests. Bet tad iedarbojās papildu funkcija, un manā kontā ienāca 30 eiro! Neticami, kāda sajūta – it kā no debesm nokristu dāvana. Es pat izsaucos skaļā balsī, lai gan istabā biju viens. Uzreiz pārgāju uz nākamo griezienu, bet tālāk vairs nebija lielu laimestu. Beigās es pārtraucu spēlēt, jo 30 eiro bija patīkams bonuss no 10 ieguldītiem.
Tajā brīdī es atcerējos par kādu citu platformu, ko reiz biju dzirdējis – kad Jānis stāstīja par william hill latvija, viņš teica, ka arī tur var labi pavadīt laiku, bet es līdz šim nebiju izmēģinājis. Varbūt tāpēc, ka Vavada man šķita draudzīgāka un vienkāršāk saprotama. Tomēr kaut kāda ziņkārība radās – es pāris minūtes paskatījos, ko piedāvā william hill latvija, bet ātri sapratu, ka manā situācijā labāk pieturēties pie tā, kas jau darbojas. Galu galā es tikko kaut ko laimēju, un tas uzmundrināja.
Nākamajā dienā es jutos savādāk – ne jau tāpēc, ka būtu kļuvis bagāts, bet tādēļ, ka šis mazais pārsteigums lika smaidīt. Es pat nopirku mammai ziedus no tā laimesta, viņa bija laimīga. Protams, es apzinos, ka azartspēles ir jākontrolē. Nevaru teikt, ka esmu kļuvis par regulāru spēlētāju, bet reizēm, kad ir brīvs vakars un gribas mazliet aizraušanās, Vavada ir viena no iespējām. Interesanti, ka pat pēc šī notikuma es kādā sarunā ar kolēģi pieminēju, ka ""william hill latvija"" varētu būt vēl viena alternatīva, bet mēs abi secinājām, ka svarīgākais ir just, kad apstāties.
Kas attiecas uz pašu Vavada – man patīk, ka tur ir dažādas spēles, bonusi un ātra izmaksa. Ne teicu, ka katru dienu jāspēlē, bet ik pa laikam tas sagādā jautrību. Galvenais – neļauties azartam pārāk dziļi. Šī pieredze man iemācīja, ka dažkārt mazs prieks var nākt no negaidītas vietas, un tam nav jābūt milzīgam džekpotam. 30 eiro lika justies kā gandrīz miljonāram, vismaz uz brīdi. Un tas ir tieši tas, ko es vēlos – patīkams pārsteigums bez stresa.
Ja kāds no jautātu, vai ieteiktu Vavada, es teiktu – jā, bet tikai tad, ja spēlējat atbildīgi. Sāciet ar mazām summām, izbaudiet procesu un neaizmirstiet par savu budžetu. Man šī bija pozitīva pieredze, un varbūt kādreiz pamēģināšu arī william hill latvija, bet pagaidām Vavada ir mans favorīts. Galvenais – lai spēle sagādā prieku, nevis problēmas.