apple river dog crystal
-
inews 939
apple river dog crystal
портал новин <a href=https://inews.in.ua/>inews.in.ua</a> висвітлює події в Україні та світі, а також теми технологій. Тут можна знайти новини про гаджети, техніку, ІТ та актуальні тренди.
- Albertpoogs
- Alpha
Підготував зрозумілий каталог українських кулінарних порталів – ділюся з вами
Доброго дня, друзі! Довго шукав якісні джерела з рецептами, аби не листати неперевірені сайти? Я зробив елементарну річ – впорядкував найкращі джерела страв в одному каталозі. Тут і наша класика (борщі, вареники з різними начинками), так і сучасні страви, і навіть є окремі портали для мультиварки. Кожен ресурс супроводжуються описом, фільтр за типами страв та мобільну версію. Все працює без гальм, і там немає зайвої реклами.
Ось власне каталог: kulinarniygid.space – не забудьте занесли в обране. Я регулярно оновлюю підбірку, тож якщо вам відомий гідний сайт з рецептами – діліться в коментах, додамо його. Готуйте із задоволенням!
Ось власне каталог: kulinarniygid.space – не забудьте занесли в обране. Я регулярно оновлюю підбірку, тож якщо вам відомий гідний сайт з рецептами – діліться в коментах, додамо його. Готуйте із задоволенням!