Найкращий підручник для господині

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
DomoSew
Alpha

Найкращий підручник для господині

Post by DomoSew »

Якось шукаючи нових ідей для обідів на родину, я виявила на портал https://dimobud.vinnytsia.ua/.

Спершу я подумала, що це типовий кулінарний ресурс, але насправді виявилось, що тут є все: від рецептів тонких млинців без яєць до запеченої свинячої рульки у фользі, від традиційного салату олів’є до вишуканої лазаньї з куркою та грибами.

Особливо мене вразили несподівані ласощі — арабський кекс з карамеллю, цукерки з цитрусом і горіхами, і вершкова панна котта з желе з червоних апельсинів.

Та погортавши сторінки, виявилося, що тут публікують не лише рецепти. Тут можна знайти матеріали про правильне очищення сома, як обрати авокадо, а також матеріали з психології про стосунки та тривоги на роботі.

І тепер це мій улюблений сайт, якщо хочеться не лише повозитися біля плити, а й підглянути ідеї для побуту та домашнього затишку.