На території України розробили інноваційний збірник електронних порталів

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
Reveesods

На території України розробили інноваційний збірник електронних порталів

Post by Reveesods »

Мережевий простір України презентує черговий корисний ресурс — каталог веб-сайтів, створений для агрегації різнопланові веб-ресурси країни.

Цей інтернет-майданчик містить посилання на сайти, що висвітлюють широкий спектр тем. У переліку представлені ресурси як загальнонаціонального рівня, так і ті, що концентруються на висвітленні подій певних областей.

Основна мета проєкту — стати універсальним провідником для відвідувачів, які полюють на якісний вітчизняний контент на будь-яку вподобану тематику: починаючи від оперативних зведень і політикуму до історичних розвідок, трендів для молоді, культури побуту, активізму та публіцистики.

Каталог націлений на пересічних громадян та готовий до комунікації з засобами масової інформації, представниками преси та бізнес-партнерами, які хочуть виділятися в інформаційному просторі України
DomoSew
Alpha

Найкращий ресурс для кожної господині

Post by DomoSew »

Якось шукаючи нових ідей для обідів на родину, я випадково знайшла на сайт https://dimobud.vinnytsia.ua/.

Спочатку мені здалося, що це типовий кулінарний ресурс, але насправді виявилось, що тут зібрано все: починаючи з рецептів тонких млинців без яєць до запеченої свинячої рульки у фользі, від звичного олів’є з ковбасою до ніжної лазаньї з куркою та грибами.

Особливе враження справили несподівані ласощі — арабський десерт з карамеллю, цукерки з цитрусом і горіхами, і вершкова панна котта з желе з червоних апельсинів.

А коли я гортала далі, виявилося, що сайт містить не тільки рецепти. Є статті про те, як чистити сома, як обрати авокадо, а також психологічні тексти про стосунки та тривоги на роботі.

Відтепер це мій головний онлайн-помічник, коли виникає потреба не тільки приготувати смачну страву, а й підглянути ідеї для побуту та домашнього затишку.
Post Reply