Звідки дізнався розв'язання будь-яких проблем в одному місці.

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
RenewMub
Alpha

Звідки дізнався розв'язання будь-яких проблем в одному місці.

Post by RenewMub »

Випадково відкрив для себе сайт, що спочатку виглядав як стандартний портал із новинами. Його назва — Retro і знаходиться за адресою https://retro.ua/.

Відкривши головну сторінку, увагу привернув доволі несподіваний набір тем: статті про фази Місяця, норми правопису, рекомендації щодо визначення вагітності, дати державних свят і анонси акцій на кшталт "Чорної п'ятниці". Справді незвичайне поєднання!

Я зацікавився, і я почав гортати далі. Як виявилося, що на сайті можна знайти багато цікавих публікацій на найрізноманітніші питання: від медичних порад і календарів до описів звичаїв та граматики. Незважаючи на ім'я "Retro", інформація на ньому — це практичні матеріали, яка може стати в пригоді щодня.

Особливо запам'ятав стаття про те, коли ставити двокрапку — дуже доступно пояснюють правила, про які з уроків залишилися приблизні знання. Запам'ятав також текст про народні традиції у 2026 році. Загалом, сайт виявився оригінальним міксом календаря, енциклопедії та довідника, де відшукаєш пояснення на багато щоденних дилем.
Izyamsox
Alpha

Враження на інформаційний сайт IZUM

Post by Izyamsox »

Вирішив глянути, що ховається за адресою https://izum.ua/. Назва привернула увагу, але було незрозуміло, що побачу. З'ясувалося, що це ресурс із публікаціями на безліч тем — починаючи з рецептів і закінчуючи порадами для фермерів.

Про що ресурс

Перше, що бачиш — схожа на добірку корисних матеріалів. Наприклад:

- скільки триває тільність у корови (докладний огляд по днях);

- вага крохмалю в ложці;

- правила вживання борсукового жиру;

- коли дитина починає сидіти;

- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;

- як квасити капусту, щоб вона була білою.

Також є статті про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, розцінки в лікарнях тощо.

Що сподобалось

Ресурс не обмежується однією тематикою. Тут справді можна знайти вирішення щоденних проблем. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — і натрапив на відповідний матеріал з роз'ясненнями згідно з нормами. Також взяв до уваги спосіб приготування.

Дійсно потрібний портал, який варто зберегти в закладках. Вдале місце, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.
Izyamsox
Alpha

Моя думка про веб-сайт IZUM

Post by Izyamsox »

Вирішив глянути, що є за адресою https://izum.ua/. Назва привернула увагу, але я не знав, чого чекати. Виявилося, що це блог із добіркою матеріалів на різні теми — починаючи з рецептів і закінчуючи порадами для фермерів.

Зміст порталу

Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька прикладів статей:

- скільки триває тільність у корови (детальний гід по термінах);

- скільки грамів крохмалю в столовій ложці;

- правила вживання борсукового жиру;

- з яких місяців діти сидять;

- вартість оформлення паспорта;

- як квасити капусту, щоб вона була білою.

Також є статті про святкові дні (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.

Найцікавіше

Ресурс не обмежується однією тематикою. Дійсно трапляються вирішення щоденних проблем. Скажімо, мене давно цікавило, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — і натрапив на відповідний матеріал з детальним описом. Занотував собі спосіб приготування.

Корисний ресурс, який варто зберегти в закладках. Вдале місце, якщо потрібно терміново дізнатися або пораду з будь-якого приводу — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.
Post Reply