Раніше я не могла збагнути, навіщо взагалі капюшони на верхньому одязі. Він тільки плутався під шиєю, псував лінії плечей, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я захоплювалася куртками з хутряними комірами, здавалося, що це набагато елегантніше.
Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося майже годину ховатися під навісом. У той момент я з захопленням дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.
Наступного ж дня я почала пошуки ідеальної куртки з капюшоном. Довго обирала серед різноманіття, поки не зупинилася на моделі, що підходила за всіма параметрами — комфортну, практичну і дуже елегантну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то вже давно б насолоджувалася комфортом. Між іншим, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які стануть чудовим придбанням.
Відтоді моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він виручає щодня і навіть від весняного вітру. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.
Як я полюбила куртки з капюшоном
Як я готувала курку в духовці
Зізнаюся чесно, спочатку я боялася готувати курку в духовці. Мені здавалося, що це дуже складно: то курочка буде пересушеною, то вона пригорить зверху, то всередині буде сирим. Я готувала тільки шматочки на сковорідці — так безпечніше і швидше.
Усе змінилося, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Довелося згадувати всі поради, які десь бачила в кулінарних програмах. Я перечитала безліч рецептів, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як не прогаяти момент готовності.
Основним страхом було, чи не пересушу її. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з апетитною скоринкою, повірила врешті-решт у свій успіх! Вона була соковитою всередині, однаково добре пропеченою і надзвичайно апетитною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.
До речі, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я частую гостей і балую домашніх. І головний плюс, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво.
Усе змінилося, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Довелося згадувати всі поради, які десь бачила в кулінарних програмах. Я перечитала безліч рецептів, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як не прогаяти момент готовності.
Основним страхом було, чи не пересушу її. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з апетитною скоринкою, повірила врешті-решт у свій успіх! Вона була соковитою всередині, однаково добре пропеченою і надзвичайно апетитною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.
До речі, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я частую гостей і балую домашніх. І головний плюс, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво.