Як я подружилася з мультиваркою

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
Oliveakag
Alpha

Як я подружилася з мультиваркою

Post by Oliveakag »

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею не складалися. Я навіть яєчню примудрялася спалити або зіпсувати найпростіші страви. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перший час я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче щось із космічного фільму. Але голод не зважає на страхи, і настав момент істини.

На блозі найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я кинула в чашу фарш, капусту, рис і додала томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і вирішила не дихати.

За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік визирнув із кімнати в подиві: "Невже ти готуєш?".

Коли я відкрила кришку, то не повірила своїм очам. Це була їжа, а не щось неїстівне! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми з'їли все за півгодини.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона пробачає мені всі помилки: нічого не пригорає, не википає і можна не боятись опіків. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі жартують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.