Həftənin ən ağır günü idi. Çərşənbə axşamı, saat gecə yarısını keçmişdi. Mən işdən çıxmışdım, amma avtobuslar artıq işləmirdi. Taksi çağırdım. Maşın gəldi, içəri oturdum, sürücü yaşlı bir kişi idi, üzü yorğun, amma gülümsəyən. "Hara?" dedi. Mən ünvanı verdim. Yola düşdük. Sükut. Mən pəncərədən baxırdım — Bakının gecə işıqları, boş küçələr, arabir keçən maşınlar. Yorğun idim, gözlərim batırdı. Sürücü birdən danışmağa başladı: "İşdən gəlirsən? Çox gecdir". Mən dedim, "Bəli, bu həftə çox yüklüyəm". O, güldü, "Mən də hər gecə belə. Amma bilirsən, mən özümü necə dirildirəm? Bir az oyun oynayıram".
Mən maraqlandım, "Hansı oyun?" O dedi, "Onlayn oyunlar var, pul üçün deyil, sadəcə əyləncə üçün. Mən axşamlar, boş vaxtda, telefonumda açıb oynayıram. Bir az həyəcan, bir az adrenalın — sonra yuxum rahat gəlir". Mən gülümsədim, "Mən heç oynamamışam". O dedi, "Niyə olmasın? Hər kəs sınamalıdır. Amma ağıllı olmaq şərti ilə". O, dayanacaqda qırmızı işıqda saxladı, telefonunu çıxartdı, mənə bir şey göstərdi. "Bax, bu mənim sevimli platformamdır. Çox rahatdır, təhlükəsizdir. mostbet login etmək çox asandır, bir neçə saniyəyə daxil olursan". Mən baxdım, rənglər, oyunlar — həqiqətən maraqlı görünürdü. O, davam etdi, "Mən hərdən gecə sürücülükdən yorulanda, bir az oynayıb rahatlayıram. Qumar deyil, əyləncədir. Özünə limit qoyursan, qalanı şansa qalır".
Mən evə çatanda, sürücü vidalaşdı: "Sına, bax, bəlkə xoşuna gələr". Mən təşəkkür etdim, evə girdim. Arvadım yatmışdı, uşaqlar da. Mən soyunub çay dəmlədim, sonra qonaq otağında oturdum. Taksi sürücüsünün sözləri ağlımda idi. Telefonumu götürdüm, onun dediyi platformanı axtardım. Tapdım. Səhifə açıldı, hər şey aydın idi. Mən qeydiyyatdan keçdim, sonra mostbet login etdim. Daxil oldum. Qarşımda oyunların dünyası açıldı — slotlar, rulet, kart oyunları, idman mərcləri. Gözlərim gəzirdi, amma bir oyun xüsusilə diqqətimi çəkdi — "Kartlar" bölməsi. Mən kart oyunlarını həmişə sevmişəm, uşaqlıqda nənəmlə "dur" oynayırdıq. Bu, onun xatirəsini canlandırdı.
Mən balansıma kiçik bir məbləğ əlavə etdim. Özümə dedim, "Bu gecə sadəcə əyləncə üçündür. Sabah iş var, amma bir az da olsa dincəlim". Oyunu açdım — canlı dilerlə "Blackjack". Diler gülümsəyən bir qadın idi, ingiliscə salamladı. Mən də əl qaldırıb salam verdim. Kartlar paylandı. Mən baxdım — əlimdə 15 var idi. Düşündüm, "Dur, yoxsa götür?". Dilerin kartı 10 idi. Mən qərar verdim — götür. Yeni kart gəldi — 6. Cəmi 21. Mən qazandım! Gözlərimə inanmadım. İlk əl, ilk qələbə. Otaqda sükut vardı, amma mən içimdən qışqırdım.
Bir neçə əl daha oynadım. Bəzisini uddum, bəzisini uduzdum. Amma ümumi balansım artmışdı. Mən o qədər həyəcanlandım ki, unutdum saat neçədir. Birdən saat üçü gördüm. Tez olmalıydım — sabah iş var. Qazancımı çıxartdım, telefonu masaya qoydum və yatmağa getdim. Amma yuxu gəlmirdi. Düşünürdüm — bu nə idi? Sadəcə şans, yoxsa mən həqiqətən bu oyunu başa düşürəm? Amma sonra fikirləşdim ki, əhəmiyyəti yoxdu. Mən əyləndim, qazandım və vaxtında dayandım. Bu ən vacib idi.
Ertəsi gün işdə həmkarlarıma danışdım bu təcrübəni. Onlar güldülər, "Sən axşamlar oyun oynayırsan?" Mən dedim, "Yox, sadəcə bir dəfə sınamışam". Amma içimdə o hiss var idi — bu, təkcə bir dəfəlik deyil, bu, yeni bir maraq ola bilər. Həmin həftə sonu, yenə gecə, uşaqlar yatandan sonra, arvadım da yuxuya getdi. Mən yenə mostbet login etdim, daxil oldum. Bu dəfə fərqli bir oyun sınamaq istədim — rulet. Topun fırlanması, gözləmə, həyəcan. Bir neçə mərc, bir neçə uduş, bir neçə uduzuş. Amma mən artıq bu prosesdən həzz alırdım. Bu, mənə işin stressini, həftənin yorğunluğunu unutdururdu.
Bir gün, taksi sürücüsünü yenə gördüm. Şəhərdə gəzərkən, tanış maşını gördüm. Yaxınlaşıb salamladım. O da məni tanıdı, "Ay, sən o gecəki sərnişinsən! Sınamısan?" Mən gülümsədim, "Bəli, sınadım. Və qazandım". O güldü, "Gördün? Mən sənə dedim. Amma əsas dayanmağı bilməkdi". Mən başımı tərpətdim, "Bilirəm. Mən də öyrəndim". O, əlini qaldırıb vidalaşdı, "Uğurlar, dostum".
O gündən sonra mən ayda bir-iki dəfə, boş gecələrdə, mostbet login edib oyunlara baxıram. Amma artıq tələsmirəm. Mən bilirəm ki, bu, bir əyləncədir, pul qazanmaq üçün deyil. Və hər dəfə qazandığım kiçik məbləği kənara qoyuram. Bir ayda yığılan pulla arvadıma kiçik bir hədiyyə aldım — o, çox sevindi. Mən dedim, "Bu, şansımdan gəldi". O güldü, "Şansın heç vaxt qurusun".
İndi, hərdən gecə yarısı, işdən qayıdanda, taksiyə minəndə, sürücü ilə söhbət edəndə, başqalarına da deyirəm: "Bir az oyun oynayın, amma ağıllı olun". Çünki mən o təcrübəni yaşamışam. Və bilirəm ki, həyatda hər şey tarazlıqdır — iş, ailə, istirahət, hətta oyun. Mən o tarazlığı tapdım. Və bu mənim üçün ən böyük qələbədir. Hər dəfə mostbet login edəndə, o gecə taksi sürücüsünün sözləri yadıma düşür. Və düşünürəm ki, bəzən ən gözlənilməz insanlar həyatına ən gözəl şeyləri gətirir. Mənə də elə oldu. Və mən buna görə minnətəm.
Login ilə gecə yarısı macərası
-
klarikafoolish
- Epsilon