Чому мультиварка іноді недоречна

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
ErnieViert
Alpha

Чому мультиварка іноді недоречна

Post by ErnieViert »

Придбавши мультиварку, то перші тижні готував у ній усе підряд. Складалося враження, що цей прилад є абсолютно всеїдним. Але з часом почав помічати дивні речі: деякі страви отримувалися зовсім інакшими, як на плиті.

Найприкріше сталося з рибою. Я вирішив зробити ніжне філе в режимі "Тушкування", а через годину дістав із чаші суху й несмачну гуму. З'ясувалося, що будь-яка риба в мультиварці втрачає форму швидше, ніж встигаєш зреагувати. Її тендітна консистенція не витримує тривалого томління.

Саме тоді я вирішив розібратися в темі детальніше і на сайті https://receptidlyamulivarok.space/ знайшов корисну статтю про те, чому не всі страви варто довіряти мультиварці. Там автор детально пояснював, які продукти псуються в цьому приладі. Виявляється, риба — лише початок списку. Певні види продуктів в умовах повільного нагрівання стають не просто несмачними, а навіть небезпечними. Відтоді я став обережнішим із приладом, і це дозволило уникнути зіпсованих страв.